A CHEP is elismeri munkánkat

A világ legnagyobb raklapkölcsönző cége, a CHEP is elismeri termékeink kiemelkedő minőségét. Ennek köszönhetően ma már három általuk forgalmazott raklap típus kizárólagos magyarországi gyártói lehetünk. Mit jelent ez rakodólapjaink minőségére nézve?

A kék raklapok forgalmazója

Az 1945-ben alapított ausztrál CHEP mára több, mint 50 országban látja el ügyfeleit környezetbarát logisztikai megoldásaival, köztük a képen látható kék raklappal is. A szigorú minőségi elvárásoknak 44 kiválasztott európai gyártó felel meg nap mint nap – közöttük mi magunk is. Az új rakodólapok előre megszabott globális sztenderd alapján készülnek tehát a gyártósorainkon, melyet a CHEP munkatársai időszakos auditokon szigorú ellenőrzésnek vetnek alá.

EUR, amerikai és angol raklap

Cégünk először 2013-ban kapta meg a lehetőséget a hagyományos EUR raklap méretnek (800 x 1200) megfelelő CHEP modell előállítására. Mivel minden auditon sikeresen helyt álltunk, így mára az amerikai és az angol raklapokhoz hasonló kék CHEP típusok gyártásával is megbízott bennünket az ausztrál cég.

„Minőségi raklapgyártás 20 év tapasztalatával”

Mivel a CHEP garanciát vállal az általa forgalmazott termékekre, így ez ránk, gyártókra nézve folyamatos odafigyelést, ellenőrzéseket, valamint gyártósorunk technikai felszereltségének folyamatos újítását jelenti. Az időszakos auditokon való megfelelés ugyanis elengedhetetlen feltétele az együttműködésünknek.

Egyértelmű tehát, hogy egy ilyen globális raklapkölcsönző cég elismerése pozitív üzenet ügyfeleink számára is. Egy újabb szakmai érdeme ez a gyártósorainkon készült raklapoknak, és így mindennapi munkánknak is.

Cégünk a fent említett CHEP raklapok kizárólagos magyarországi gyártója, ugyanakkor azok forgalmazásában nem vesz részt. Amennyiben az Ön cégének is szüksége van minőségi Golden Pallet raklapokra, kérjük, nézzen szét kínálatunkban!

További aktualitásaink

Az UIC (International Union of Railways) legutóbbi ülésén két olyan határozat is született, ami a jövőben hatással lesznek a raklapgyártás világára: egyrészről egységesítik majd az EUR rakodólapok jelölését, másrészről határozat...

Elolvasom »

Ismét nagy megtiszteltetés ért bennünket, amikor a tavalyi év végén elértük egyik kiemelt üzleti célunkat: a Forest Stewardship Council®(FSC-C118653)  (FSC®) hivatalosan is FSC® tanúsítványt ítélt cégünknek. Mit jelent ez termékeinkre...

Elolvasom »

Ugyan a CHEP a 2019-es évre változtatott az éremdíjazás szerinti gyártói teljesítményértékelésen, a 2016-os bronz, illetve a 2018-as ezüstérmet követően ismét bizonyítást nyert, hogy a Golden Pallet Európa vezető raklapgyártói...

Elolvasom »

Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000