Kreatív raklapmegoldások a lakberendezésben

Ha a raklapokra gondolunk, nem sok kreatív dolog jut eszünkbe: csupán szállításra vagy raktározásra használjuk őket. Van azonban más felhasználási módja is egy raklapnak, amelyről eddig talán nem is hallott. Kíváncsi rá, mire gondolunk?

Raklapból bútort?

Igen, bár furcsán hangzik, egy raklapból bútor is készíthető.

Természetesen megfelelő felületmegmunkálásra van szükség, hogy egy egyszerű raklap lakásunk kiegészítőjévé válhasson, mindenesetre a raklapbútorok érdekes vonalat képviselnek a lakberendezésben. Azokat az alapvető bútordarabokat, melyeket minden lakásban megtalálunk – az ágyat, az asztalokat, polcokat – már raklapokból is elkészítették, így kedvére helyettesítheti bármelyik elemet annak raklapból készített változatával.

A négy falon kívül…

A lakása több pontján is helyet adhat a raklapbútoroknak, a lehetőségeknek csak a képzelete, vagy az ízlése szab határt. Nem csak alapvető bútorait cserélheti le annak raklapból készített változatára, hanem egyedi elemeket, kellékeket is, legyen az egy cipős polc, vagy egy fényképtartó.

Ezen kívül a kertben is helyet találhat egy ízlésesen elkészített darabnak, a raklaphintának. Nemcsak meglepetést okoz naturális kialakításával, hanem praktikus is, hiszen strapabíróbb, mint az átlagos hinták.

Raklapból készíthető még virágtartó, lámpa, de akár lépcső is. Gyakorlatilag bármilyen berendezési tárgyat, amit el lehet készíteni fából, el lehet készíteni raklapból is. Ezekkel az egyedi kialakítású raklapbútorokkal pedig az otthonosság érzésén túl a természetesség is a lakása része lehet.

További aktualitásaink

A Golden Pallet Kft. hosszú távú üzleti stratégiáját a következő célok alkotják: A direkt értékesítések folyamatos növelésével továbbra is meghatározó tényező kívánunk maradni a magyarországi raklapgyártás területén. Ezért erősíteni kívánjuk...

Elolvasom »

2010 január elsejével új szabályozás lép életbe, mely egészségügyi szempontból szabályozza a termékek exportálását. És mindez a termékcsomagolásra, a raklapokra vonatkozik! Hogy miről is van szó? A nem megfelelően kezelt...

Elolvasom »

A raklapgyártás az erdőben kezdődik, és az ügyfeleink tulajdonába kerülő kész raklapmegoldásainknál fejeződik be. De mégis mitől lesznek igazán jó minőségűek a Golden Pallet raklapok? A választ egy két részes...

Elolvasom »

Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000