Megnyitottuk új üzemcsarnokunkat

Új üzemcsarnokunk építésével elsődleges célunk, hogy ügyfeleink igényeit továbbra is a tőlünk megszokott magas színvonalon, a határidők pontos betartásával tudjuk kielégíteni.

Legújabb telephelyfejlesztési projektünk az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg, az alábbi paraméterekkel:

Új üzemcsarnokunk építése, melynek hasznos alapterülete 1.326,14 m2
(Ebből 289,48 m2 előkészítő-, 854,76 m2 üzemi-, míg 181,90 m2 rakodótér)

Gyártási technológiánk bővítése

A projekt célja, hogy az új üzemcsarnokunkban lehetőséget biztosítsunk jelenlegi gyártási technológiánk további bővítésére, így gyártási kapacitásunk növelésére is. Ennek hála biztos alapokra helyezzük hazai- és nemzetközi ügyfeleink megnövekedett rendelési igényeinek magas szintű kiszolgálását a jövőben is.

Munkahelyeket teremtünk

Cégünk rövid- és hosszú távú céljainak egyike a munkahelyteremtés. Új üzemcsarnokunknak köszönhetően a jövőben további 4 munkatárs alkalmazását is tervezzük.

Az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával felhasznált 60.000.000 forint összegű támogatást tehát ismét ügyfeleink és munkatársaink igényeinek minél szélesebb körben történő kielégítésére használtuk fel.

Pályázat azonosító száma: DAOP-1.1.1/DE-13-2013-0164

Ismerje meg korábbi Uniós támogatással megvalósult projektünket is »

További aktualitásaink

Ha a raklapokra gondolunk, nem sok kreatív dolog jut eszünkbe: csupán szállításra vagy raktározásra használjuk őket. Van azonban más felhasználási módja is egy raklapnak, amelyről eddig talán nem is hallott....

Elolvasom »

Nagy megtiszteltetés érte cégünket: a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja 2011 versenyben Minőségi Díjat ítélt megújult honlapunknak. Az értékelésben az esztétikus és szép design mellett a bizottság külön kiemelte,...

Elolvasom »

2010 január elsejével új szabályozás lép életbe, mely egészségügyi szempontból szabályozza a termékek exportálását. És mindez a termékcsomagolásra, a raklapokra vonatkozik! Hogy miről is van szó? A nem megfelelően kezelt...

Elolvasom »

Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000