Szakmai elismerésben részesült a Golden Pallet új honlapja

A Golden Pallet működésének 25 éves jubileuma szolgáltatta az alkalmat vállalatunk arculatának megújításához. Ennek leglátványosabb eleme az alapoktól újragondolt honlap volt, mely a Kreatív Vonalak Kft.-vel együttműködésben készült el. A két cég közti kapcsolat hosszú évekre nyúlik vissza, már az ’Év Honlapja’ 2011-es versenyben Minőségi Díjat nyert korábbi weboldalunk tervezését és elkészítését is ők jegyzik.

Arra törekedtünk, hogy egy modern, fiatalos, átlátható, mindenki számára tartalmas és informatív honlappal hozzuk közelebb az elmúlt 10 év intenzív fejlődését meglévő és potenciális ügyfeleinkhez.

A szakmai elismerés nem váratott sokáig magára. A 20 éves ’Az Év Honlapja’ verseny 2021-es kiírására 331 pályázat érkezett, melyek közül A Golden Pallet honlapja az Ipari kategóriában Különdíjban részesült. A zsűri értékelésében kiemelte, hogy a raklapokra gondolva száraz és unalmas weboldalra számítottak, de kellemesen csalódtak. A honlapot sikerült élvezetesen és izgalmasan kommunikatívnak felépíteni, szinte kedvet éreztek ahhoz, hogy bevásároljanak raklapokból.

Amennyiben Önnek is segítségére lehetünk, kattintson az  ’Ajánlatkérés’ gombra, és szakértő kollégánk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

További aktualitásaink

Az idei év újabb törvény módosítással indult: csomagolásra vonatkozó adókötelességet vezettek be. Ez a változás a raklapokra is kiterjed. A törvény szerint csomagolóeszköznek számít az „a termék vagy a kisebb...

Elolvasom »

A világ legnagyobb raklapkölcsönző cége, a CHEP is elismeri termékeink kiemelkedő minőségét. Ennek köszönhetően ma már három általuk forgalmazott raklap típus kizárólagos magyarországi gyártói lehetünk. Mit jelent ez rakodólapjaink minőségére...

Elolvasom »

2010 január elsejével új szabályozás lép életbe, mely egészségügyi szempontból szabályozza a termékek exportálását. És mindez a termékcsomagolásra, a raklapokra vonatkozik! Hogy miről is van szó? A nem megfelelően kezelt...

Elolvasom »

Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000

Tisztelt látogató!

Cégünk nevével sajnálatos módon sorozatosan visszaélnek. Éppen ezért kérjük, hogy legyen körültekintő és hagyja figyelmen kívül, ha a nevünkben goldenpallet@gmail.com, vagy hasonló címről kapott levelek, mert azokat nem mi küldjük.

Vállalatunk csak és kizárólag @goldenpallet.hu végződésű címről küld üzenetet, ajánlatot vagy számlát.

Ha bármikor hasonlót tapasztalna, vagy bizonytalan a feladóval kapcsolatban, akkor nyugodtan hívja fel a központi számunkat: +36 23 446 000.

Köszönettel,
Pikó Csaba ügyvezető és a teljes Golden Pallet csapat