A hagyományos EUR rakodólapok a raklapgyártás alapköveinek számítanak. Kialakításukat tekintve az UIC 435-2 szabványokat követik. Jelenleg három különböző minőségben tesszük elérhetővé ügyfeleink számára.

A három típus alapvetően a felületmegmunkálásban különbözik, de minden esetben betartjuk az UIC által előírt szabványokat.

Fontos!

A hivatalos raklap jelölésekkel kapcsolatban az UIC (International Union of Railways) által hozott határozat szerint a 2014. január 1-jétől a különféle vasúttársaságok (Pl.: MÁV) jelölése helyett, az UIC jellel ellátott rakdólapok számítanak majd hivatalos EUR rakodólapoknak.

Régi raklap jelölések:

Új, érvényes raklap jelölés:

Fontosabb adatok
Méret: 800 x 1200 cm
Fafaj: nyár, fenyő, préselt tuskó
Teherbírás: 1500 kg

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérő adatai

  Raklap specifikáció

  * Kötelező mező

  Ajánlatkérésére 1-5 munkanapon belül válaszolunk a megadott elérhetőségek egyikén.

   * Kötelező mező

   További raklap megoldások

   Amerikai raklap

   Az amerikai (USA) rakodólap elsősorban Észak-Amerikában terjedt el, ugyanakkor ma már mindenhol használatos típus. Mérete 48" x 40". Felhasználásukat tekintve a leggyakrabban légi és konténeres tengerentúli szállításokhoz használják.

   Bővebben a termékekről »

   Angol raklap

   Nevét is igazolja, hogy leggyakrabban Angliában használatos rakodólapról van szó, ugyanakkor - hasonlóan társaihoz - ez a típus is elterjedt már a világ többi országában is. Mérete 1000 x 1200 mm, míg teherbírása 1500 kg.

   Bővebben a termékekről »

   Francia II. raklap

   A francia rakodólapok méretüket tekintve 1000 x 1200 x 158 mm nagyságúak. Általában zsákos áruk szállítására használják, illetve különösen alkalmasak halmozott tárolásra is.

   Bővebben a termékekről »

   Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000