Az általunk előállított negyed raklap (Display) méretét tekintve a hagyományos EUR raklapok negyedének felel meg. Egyedi mérete és kialakítása miatt elsősorban bemutató és promóciós célokra ajánljuk ügyfeleinknek. Teherbírása 350 kg.

Fontosabb adatok
Kinek ajánljuk: bemutató és promóciós (Secondary POS) célokra
Méret: 400 x 600 mm
Teherbírás: 350 kg

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérő adatai

  Raklap specifikáció

  * Kötelező mező

  Ajánlatkérésére 1-5 munkanapon belül válaszolunk a megadott elérhetőségek egyikén.

   * Kötelező mező

   További raklap megoldások

   Fél raklap

   A fél rakodólap méretét tekintve pontosan fele akkora, mint a hagyományos EUR raklap. Mérete, súlya és kialakítása miatt könnyen mozgatható, és lehetővé teszi a kisebb raktárakban történő tárolást. Teherbírása 750 kg.

   Bővebben a termékekről »

   Raklapmagasító keret

   A raklapmagasító keret többféle formában használható: egyszerű raklapmagasító keretként, vagy egy tetőlappal kiegészítve ládává is alakítható. Elemeire szedhető és összehajtható, megtakarítva ezzel igen sok helyet raktárában.

   Bővebben a termékekről »

   Falcon raklapcsalád

   Raklapok jellemzően nagy igénybevételre és tartós használatra készültek. Ennek megfelelően teherbírásuk egyenletes terhelés esetén több mint 1500 kg. A többszöri anyagmozgatást is jól viselik. Méretük igen tág határok között mozog.

   Bővebben a termékekről »

   Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000

   Tisztelt látogató!

   Cégünk nevével sajnálatos módon sorozatosan visszaélnek. Éppen ezért kérjük, hogy legyen körültekintő és hagyja figyelmen kívül, ha a nevünkben goldenpallet@gmail.com, vagy hasonló címről kapott levelek, mert azokat nem mi küldjük.

   Vállalatunk csak és kizárólag @goldenpallet.hu végződésű címről küld üzenetet, ajánlatot vagy számlát.

   Ha bármikor hasonlót tapasztalna, vagy bizonytalan a feladóval kapcsolatban, akkor nyugodtan hívja fel a központi számunkat: +36 23 446 000.

   Köszönettel,
   Pikó Csaba ügyvezető és a teljes Golden Pallet csapat