A VMF raklapszabványt (D VMF 3071) Franciaországban hozták létre az üvegipar számára, különösen a palackok szállítására.  Ezeknek a raklapoknak meg kell felelniük a magas minőségi előírásoknak, mivel általában automatikus gyártási láncokon keresztül működtetik őket.

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérő adatai

  Raklap specifikáció

  * Kötelező mező

  Ajánlatkérésére 1-5 munkanapon belül válaszolunk a megadott elérhetőségek egyikén.

   * Kötelező mező

   További raklap megoldások

   CP raklap

   A CP raklapok rendszerét a 90-es évek elején indította el a Német Vegyipari Szövetség (VCI). 1993-ban a PlasticsEurope átvette a rendszer irányítását a VCI-től. A PlasticsEurope szakértői részletes irányelveket dolgoztak ki az anyagok méretével, minőségével és jelölésével kapcsolatban.

   Bővebben a termékekről »

   Angol raklap

   Nevét is igazolja, hogy leggyakrabban Angliában használatos rakodólapról van szó, ugyanakkor - hasonlóan társaihoz - ez a típus is elterjedt már a világ többi országában is. Mérete 1000 x 1200 mm, míg teherbírása 1500 kg.

   Bővebben a termékekről »

   EUR raklap

   A hagyományos EUR rakodólapok a raklapgyártás alapköveinek számítanak. Kialakításukat tekintve az UIC 435-2 szabványokat követik. Jelenleg három különböző minőségben tesszük elérhetővé ügyfeleink számára.

   Bővebben a termékekről »

   Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000

   Tisztelt látogató!

   Cégünk nevével sajnálatos módon sorozatosan visszaélnek. Éppen ezért kérjük, hogy legyen körültekintő és hagyja figyelmen kívül, ha a nevünkben goldenpallet@gmail.com, vagy hasonló címről kapott levelek, mert azokat nem mi küldjük.

   Vállalatunk csak és kizárólag @goldenpallet.hu végződésű címről küld üzenetet, ajánlatot vagy számlát.

   Ha bármikor hasonlót tapasztalna, vagy bizonytalan a feladóval kapcsolatban, akkor nyugodtan hívja fel a központi számunkat: +36 23 446 000.

   Köszönettel,
   Pikó Csaba ügyvezető és a teljes Golden Pallet csapat