Büszkén állíthatjuk, hogy a több mint 30 éves fennállásunk során a hazai és nemzetközi raklapgyártás világának egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk.

A mi titkunk

Egy termelőcégnél a raklap ritkán kerül főszerepbe. Egy praktikus eszköz, amely a termékek egyszerűbb tárolását és mozgatását hivatott szolgálni. Akkor végzi jól a dolgát, ha semmi gond nincs vele, ügyet sem kell vetni rá. A fontossága csak akkor tűnik fel igazán, amikor nincs belőle elegendő vagy valami nincs rendben vele, nem tökéletes, netán kár is keletkezik egy hibás darab miatt.

Nálunk a minőség az alap

Nem egyetlen tökéletes raklap elkészítése a kihívás, hanem az, ha napi tízezret gyártunk belőle, akkor is minden egyes darab pontosan ugyanolyan tökéletes legyen. Tudatosan felépített szervezettségünknek köszönhetően sem időjárás, sem más tényező nem akadályozhatja meg a raklapok vállalt határidőre történő előállítását és leszállítását.

Mi a Golden Pallet-nél eltökéltek vagyunk aziránt, hogy kiváló minőségű raklapokat gyártsunk és megteremtsük azt a szervezettséget, amely lehetővé teszi a partnereink logisztikájának színvonalas kiszolgálását. Rengeteget tanultunk, tettünk és fejlesztettünk az elmúlt 30 évben ezért, és bővítettük olyan szenvedélyes szakemberekkel a csapatunkat, akik osztoznak ezen eltökéltségünkben. Mert a raklap van olyan fontos eleme az ellátási láncnak, hogy mindig a maximális kiszámíthatóságra törekedjünk a biztosításában.

Hogyan dolgozunk?

Profi szaktudás

Profi szaktudás

Rátermett és felkészült szakemberekből álló csapatot alakítottunk ki. Átgondolt szervezéssel folyamatosan biztosítjuk, hogy amit ígérünk az úgy is lesz. Partnereinket szakmai tanácsokkal is támogatjuk, hogy költségeiket és a felhasznált természeti erőforrások mértékét optimalizáljuk.

Nemzetközi megfelelés

Nemzetközi megfelelés

Az egyetlen globális raklapbérleti rendszert üzemeltető vállalat kizárólagos kelet-európai gyártójaként nemzetközi elvárások és standardok szerint működünk és minden egyes megbízásunk során ugyanezt a szemléletet, elvárásrendszert alkalmazzuk.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Magyarországon elsőként olyan raklaptervező szoftvert alkalmazunk, amellyel bármilyen, egyedi felhasználói igényű raklapot elő tudunk állítani, a termék minden egyes milliméterének gondos megtervezésével.

Pontos munkavégzés

Pontos munkavégzés

Mindig a lehető legpraktikusabb kialakítású raklapok előállítására törekszünk. Mindent határidőben, a megbeszélt mennyiségben és minőségben szállítunk le. Kivétel nélkül.

Tanúsított alapanyagok

Tanúsított alapanyagok

Csak tanúsított, felelős forrásból származó alapanyagokból dolgozunk és törekszünk a felhasznált fa alapanyag teljeskörű hasznosítására. Nálunk elsődleges szempont az újrahasznosíthatóság.

Átláthatóság

Átláthatóság

Folyamataink átláthatók és nyomon követhetők. Kapuink mindig nyitva állnak ügyfeleink előtt, akik így bármikor belepillanthatnak a gyártás mozzanataiba.

Komolyan vesszük a munkánkat

Tisztaság. Rend. Fegyelem.

Tisztaság. Rend. Fegyelem.

 • A megfelelő termék előállításához elengedhetetlen a tiszta környezet. Takarítási folyamatainkkal napi többszöri tisztítást végzünk, így sohasem kell térdig állnunk a fűrészporban. Élelmiszeripari ügyfelek által is elismert higiénia.
 • A szigorú munkavédelmi előírásaink teszik lehetővé, hogy minden kollégánk biztonságos és nyugodt munkakörnyezetben végezhesse feladatát, a nap végén pedig úgy térhessen haza a családjához, ahogy reggel útra kelt.
Figyelemmel vagyunk az emberek és a környezet jövőjére

Figyelemmel vagyunk az emberek és a környezet jövőjére

 • Felelős erdőgazdálkodásból nyerjük alapanyagainkat és FSC®(FSC-C118653) tanúsítvánnyal rendelkezünk.
 • Társadalmi felelősségvállalásunk során támogatunk alapítványokat, egyesületeket és élsportolókat.
Figyelemmel vagyunk az emberek és a környezet jövőjére
Nekünk ez nem munka, ez a hivatásunk

Nekünk ez nem munka, ez a hivatásunk

 • Nagyon komolyan vesszük a munkánkat. A mindennapi működést teljes egészében átjárja hivatástudatunk. Olyan odaadással, figyelemmel és törődéssel bánunk a raklapokkal, mintha aranytömbök lennének.
 • Tudjuk, hogy értékes végtermék csak értékes alkotóelemekből készülhet, ezért kiemelten figyelünk a gyártás minden mozzanatára, minden egyes deszkát megfogunk.

Miért válasszon minket?

 

 

 


A szervezetünk felépítése

 • Fűrészüzem

  Fűrészüzemünkben egyedi igények szerinti fűrészárut, raklapelemet állítunk elő tanúsított alapanyagból. Az üzemegységben baráti hangulatban, összeszokott csapat dolgozik.

 • Raklapgyártás

  A mai kor színvonalát képviselő technológiák alkalmazásával, több műszakos munkarendben gyártunk kis- és nagy szériás raklapokat. Az automata gépek kiszolgálása biztonságos és kulturált környezetben történik.

 • Logisztika

  Kiemelt fontossággal bír a műszárítóink üzemeltetése és a készáru időjárás független tárolása. Logisztikai csapatunk, egymást támogatva biztosítja műszárítóink folyamatos működését és gondoskodik vevőink zökkenőmentes, gyors kiszolgálásáról.

 • Alapanyag raktár

  Vásártér u. 3. szám alatti telephelyünkön raktározási tevékenységet folytatunk. A beszállítóink által szállított alap- és segédanyagainkat itt készletezzük, majd innen biztosítjuk a gyártásunk folyamatos ellátását. Kis szériás, extrém méretű rakodólapok gyártása is ezen a telephelyen folyik.

 • Gyártás

  A kiválóan megközelíthető és dinamikusan fejlődő biatorbágyi telephelyünkön automata gépsorokkal és robottechnológia alkalmazásával, magas színvonalon gyártjuk termékeinket. Kollégáink családias, vidám hangulatban végzik munkájukat!

 • Inspekció

  Berettyóújfalui telephelyünkön inspekciós szolgáltatást végzünk. Partnereink használt raklapjainak minőségét ellenőrizzük, tisztítjuk, osztályozzuk, illetve szükség szerint javítjuk azokat. Fiatalos, lendületes csapat!Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000