Tanúsítványok

1. A GOLDEN PALLET Kft. Minőség- és környezetpolitikája v2.

A GOLDEN PALLET Kft. küldetése, hogy mindenkori érdekelt feleinek igényeit és elvárásait a legmagasabb fokon képes legyen kielégíteni. Érdekelt feleink megelégedettségének céljából kiemelkedő minőségű termékeinket és rugalmas, környezettudatos háttérszolgáltatásainkat kínáljuk a fenntartható fejlődés szem előtt tartásával.

Kialakított tulajdonosi szemléletünk és cégfilozófiánk magában foglalja az erőforrások hatékony hasznosítását, a személyes felelősségvállalást, a hitelesség és a bizalom megszerzését, a modernizációt és fejlesztési politikánkat. Erőforrásaink optimális kihasználásával és a folyamatos fejlesztéssel kívánjuk elérni, hogy Társaságunk egy magasan képzett, környezettudatos, és mindenre rugalmasan reagáló szervezetként szerepeljen a hazai és a nemzetközi fa csomagolóeszközök piacán azzal az elkötelezettséggel, hogy tevékenységünk során minden tőlünk elvárható gondossággal óvjuk —, és ahol lehetséges javítsuk — környezetünk állapotát.

A fentiek figyelembevételével Társaságunk hosszú távú üzleti stratégiáját a következő célok alkotják:

  • Társaságunkra vonatkozó működési és környezeti jogszabályok és határozatok, valamint az egyéb követelmények állandóan figyelemmel kísérése, és azok előírásainak betartása.
  • Akkreditált Tanúsító Szervezettel tanúsított integrált minőség- és környezetirányítási, valamint felügyeleti lánc rendszerek fejlesztése és a tanúsítotti státusz fenntartása a Társaság fenntartható fejlődésének érdekében, ezzel is megfelelve az érdekelt felek elvárásainak.
  • A direkt értékesítések folyamatos növelésével továbbra is meghatározó tényező kívánunk maradni a hazai raklapgyártás területén. Fenntartani és a továbbiakban is erősíteni kívánjuk az üzleti kapcsolatot a hazai és nemzetközi felhasználókkal.
  • Prémium minőséggel és a határidők betartásával igyekszünk kivívni a vevőink elismerését és bizalmát, valamint a fennálló stratégiai együttműködéseket is kívánjuk tovább fejleszteni.
  • Szeretnénk elérni azt, hogy üzleti partnereink ne csak a raklapgyártó céget lássák bennünk, hanem egy olyan céget, akik egyéb logisztikai szolgáltatásokat is hatékonyan tudnak számukra nyújtani. Ezért szeretnénk tevékenységünket ez irányban bővíteni, és a szolgáltatási üzletágunkkal minél több megrendelőnk megelégedettségét elnyerni.
  • Törekszünk folyamataink hatékonyságának növelésére, amelyet az alkalmazott technológiáink (például a kis szériás gyártások hatékonyságának fejlesztése), és irányítási rendszereink folyamatos fejlesztésével kívánjuk elérni.
  • Mindezek mellett folyamatosan törekednünk kell a környezeti terhelésünk csökkentésére (például a szelektív hulladékgyűjtés bevezetésével, fejlesztésével) és a természeti erőforrások minél hatékonyabb felhasználására.

A vezetőség elkötelezte magát a szüntelen fejlődés, a gépek, az infrastruktúra, folyamataink hatékonyságának folyamatos fejlesztése, a szakmai továbbképzés, a környezet védelme, a környezetszennyezés megelőzése, a környezeti teljesítményünk folyamatos fejlesztése és ránk vonatkozó minőségi és környezetvédelmi követelmények teljesítése iránt.

Fontosnak tartjuk, hogy beszállítóinkkal is kölcsönösen jó kapcsolatot alakítsunk ki, törekszünk minden érdekelt számára az előnyös, hosszú távú együttműködésre.

A minőség- és környezetirányítás, valamint a felügyeleti lánc rendszerekben előírt szabályozás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, a környezet védelméért és a folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon érdekelt feleink elégedettségéhez. A szakterületek vezetői ösztönzik dolgozóinkat a folyamatos szakmai továbbképzésre.

Kiemelten kezeljük környezetünk megóvását, minden munkavállalóban kötelességünk erősíteni a felelősségérzetet környezetünk védelméért. Üzleti tevékenységünket úgy kívánjuk végezni, hogy az minél kisebb terhet jelentsen a környezetre, ezért takarékosan bánunk a környezeti erőforrásokkal, beleértve a termékeink alapanyagát adó természetes fát.

Minőség- és környezeti céljaink elérése érdekében folyamataink működését az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint integrált irányítási rendszerbe foglaltuk.

Pikó Csaba ügyvezető Biatorbágy, 2021. szeptember 06.

Megnézem a dokumentumot »

2. Integrált Minőség- és Környezetirányítási rendszer bevezetése

A Golden Pallet Kft. a munka javítása és a vevői igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében 2004 márciusában bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

Mivel cégünk számára az egyenletes kiváló minőség fenntartása mellett a környezetvédelem is fontos volt, ennek érdekében született meg a döntés, hogy meglévő minőségirányítási rendszerünkbe építjük a környezetirányítási rendszert.

Az integrált rendszer bevezetésére már az új szabványok szerint készültünk, mivel 2015-ben az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok átdolgozásra kerültek és 2018 szeptemberig minden tanúsított szervezetnek meg kell szereznie a 2015-ös verzió szerinti tanúsítványt.
Így 2016 márciusában, fél éves felkészülés után megkezdtük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer használatát, illetve rendszerünkbe integráltuk az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer szabvány követelményeit, melyet júliusban a Bureau Veritas Magyarország Kft. tanúsított.

Cégünk továbbra is elkötelezte magát a magas színvonalú munkavégzés és a minőség- és környezetirányítási rendszer fenntartása és folyamatos fejlesztése iránt.

Megnézem az ISO 9001:2015 tanúsítványt »
Megnézem az ISO 9001:2015 tanúsítványt (kiadás dátuma: 2019.08.29.) »

3. FSC®(FSC-C118653) tanúsítványt szereztünk

Ismét nagy megtiszteltetés ért bennünket, amikor elértük egyik kiemelt üzleti célunkat: a Forest Stewardship Council®(FSC-C118653)  (FSC®) hivatalosan is FSC® tanúsítványt ítélt cégünknek. Mit jelent ez termékeinkre nézve? Miben befolyásolja mindez az Ön munkáját?

Mit takar az FSC®  tanúsítvány?

Az FSC® -t az erdők fenntartható felhasználásának biztosítására hozták létre. A rendszer működésének sikerét igazolja, hogy ma már több mint 25 millió hektár erdőterületet kezelnek világszerte az FSC® szabályai alapján.

FSC® tanúsítvánnyal olyan fa alapú termékeket láthatnak el, melyek megfelelnek a rendszer által támasztott szempontoknak.

Miben befolyásolja ez az Ön munkáját?

Amennyiben megtalálta kínálatunkban az Ön cégének leginkább megfelelő raklap megoldást, azt kérheti FSC® tanúsítvánnyal ellátva. Ezzel támogatva az erdők fenntartható felhasználásának elképzelését, így mindennapi munkánk alapkövét.

Találja meg Ön is elképzeléseinek megfelelő raklap megoldásunkat »

Amennyiben az FSC® tanúsítvány nyújtotta lehetőségekkel kapcsolatban további kérdései merülnének fel, kérjük forduljon hozzánk bizalommal »

Raklap Katalógus

Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Katalógus letöltése »

Ajánlatkérés

Érdekli valamelyik termékünk? Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük, kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.

Online ajánlatkérés Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés » Visszahívás kérése »

Eredményeink számokban

1.994 M

raklap hagyta el telephelyünket 2021-ben

48e m3

raklapelemet használtunk fel a 2021-es évben

+9e

kamion fordult meg 2021-ben telephelyeinken


Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000

Tisztelt látogató!

Cégünk nevével sajnálatos módon sorozatosan visszaélnek. Éppen ezért kérjük, hogy legyen körültekintő és hagyja figyelmen kívül, ha a nevünkben goldenpallet@gmail.com, vagy hasonló címről kapott levelek, mert azokat nem mi küldjük.

Vállalatunk csak és kizárólag @goldenpallet.hu végződésű címről küld üzenetet, ajánlatot vagy számlát.

Ha bármikor hasonlót tapasztalna, vagy bizonytalan a feladóval kapcsolatban, akkor nyugodtan hívja fel a központi számunkat: +36 23 446 000.

Köszönettel,
Pikó Csaba ügyvezető és a teljes Golden Pallet csapat